social icons

search

more from the blog

MAKEUP PLAY + TUTORIAL: Puppy Eyes


Hello ladies! Christmas is near, so let's pick your favorite dress and do your favorite makeup and let's have a great holiday with our beloved ones~ ^^
And in this post I want to share an idea to create a cute puppy eyes makeup that will melt everybody's heart with just a wink! :D

REVIEW: Cowstyle Milky Body Soap Mild


Look! MILK MILK MILK! Who loves milk? *raising hand* I do adore milk so much! Since kid, I always drink milk everyday, and my mom tell me that I could drink milk all day without eat any food, lol~

Sociolla Discount Code!


Hello my dear! Christmas and new year is coming to town! Get ready for holiday and gifts. Don't forget to share some love for you besties, I will having some gift exchanges this month, so excited!

Purple Liptint that Makes You Healthy!


[ENG] Hi Ladies! Did you know that purple lips is now becoming so hype and could be one of the trend color in the upcoming new year? I realized that purple is a pretty color and I love to wear purple on my everyday lips.

[IND] Hai Ladies! Tahu gak kamu kalau purple lips sekarang lagi booming dan bisa jadi satu dari warna tren di tahun depan? Aku merasa ungu adalah warna yang cantik dan aku suka pakai warna ungu di keseharianku.



My Blogging Story [IND]


Haiii~ Lagi dapat inspirasi dan mood untuk menulis tentang blog nih, hehehe.. Mungkin bagi kalian yang ingin tahu perjalanan blog-ku, boleh dibaca sampai abis yah, bagi yang nggak mau tahu yauda gampang close aja window nya lol. Mari kita mulaiii.........

My Face & Style Evolution [IND]


Halo semua, apa kabar? Di post ini aku pengen cerita ke kalian semua gimana sih perubahan wajah dan gaya penampilanku dari waktu ke waktu sampai sekarang ketika aku menulis post yang sedang kalian baca ini.

Audrey Hepburn Makeup Tutorial


Hai Ladies~ Finally another makeup play post! Yay! Now I will always make a video tutorial for you to try, since I am now building my own youtube channel, so please kindly subscribe me if you like :)

REVIEW: LA Girl Matte Pigment Gloss in Bazaar and Fantasy


Hai Ladies! I am so excited whenever I post about lipstick and today's lipsticks are: LA Girl Matte Pigment Gloss in shade Bazaar and Fantasy.

Makeup for Attending A Wedding Party

MAKEUP PLAY + TUTORIAL: Tiger Lily from Pan 2015 Movie


Helooowww~ Anyone already watched PAN? A movie about the beginning of Peter Pan - yes, the famous annoying little boy in green suit. But in PAN 2015 movie, Peter is not annoying, he is brave, cool, mysterious, and handsome lol.

Luxola x Benefit - Benefit Rockitude Cheek and Lip Box REVIEW



Hi Sweet Cupcakes! I think every girl in the world knows Benefit, and guess what, Benefit is now AVAILABLE on the hottest online site ever - Luxola! *cheers*

REVIEW: Dr Jart Dermask


Hello Pumpkins! Back with mask review with me. I love having my me-time at night, pampering myself with some good stuff. Thanks to Dr. Jart+ Indonesia for giving this Lift Up Your Face Line Dermask I super curious about this high-selling mask!


REVIEW: Color Bucket Lip Flash Jam - Grape


Hi Gorgeous!! Who loves purple here? I am not a big fan of that color, but wearing a purple lips will never go wrong! I don't like people who jokes "purple is a color of widow" - I don't know if it's an international joke or not but in Indonesia, everybody laughs at it. Can't never figured out what is the relation between widow and purple lol.

Workshop with Beauty Bound Asia and Youtube


Hallo! I am so happy because I can attend a workshop with Youtube and the most happiest thing is: I am one of the semifinalist from Indonesia at Beauty Bound Asia!

Cara Merawat Rambut Rusak dengan Creambath Bahan Alami


Rambut adalah mahkota bagi wanita, dan setiap wanita pasti ingin punya rambut yang sehat dan indah. Tapi wanita jugalah manusia biasa yang selalu berubah-ubah keinginannya. Hari ini mau keriting, besok mau lurus, besok mau keriting setengah. Bulan ini mau warna pirang, bulan besok mau ombre hijau, bulan besoknya mau merah, dan begitu saja seterusnya sampai ayam dinyatakan bisa beranak.

Redwin Sorbolone si Malaikat Pelindung Kulit

Kulit adalah bagian terluar tubuh yang selalu terkena berbagai macam hal, yang baik dan juga buruk. Adalah tugas kita untuk menjaga kulit agar senantiasa sehat, karena kesehatan kulit adalah salah satu sumber dari keceriaan kita ^^

Aku punya malaikat yang selalu menjaga dan melindungi kulitku. Naman…

MAKEUP PLAY + TUTORIAL: Smokey Pink for Mature Cute Look


Aloha! Recently I am always use pink for my daily life, and I just brought pink Marc Jacobs case for my phone, while actually I am not a big fan of this color, lol~
So I also want to share a makeup look tutorial, I called it Smokey Pink makeup. With this eyes makeup, I feel mature and cute at the same time! ^^

REVIEW: BeautyLabo Hair Dye - Raspberry Pink


Hey pretty! How are you? I want to share the very FIRST time I dye my hair all head. I once dyed my hair in pink, then magenta, then maroon, but always in partial head. Now, I got BeautyLabo hair color from Kawai Beauty Japan. Thanks! So let's we start this!

How to Wash Bra and Boobs Treatment


Hi Ladies~ (since this is a post for ladies), I wanna share about our second most important body part: boobs. Quite controversial, but I am just gonna tell you what I had in recent years.

Hi Ladies~ (yang baca pasti perempuan), aku mau berbagi tentang bagian tubuh paling penting kedua kita: payudara. Agak kontroversial, tapi aku mau bercerita tentang apa yang aku alami beberapa tahun ini.

Chateu Fleurs Runaway by Hian Tjen

 

I always love a runaway. Since I was a young girl, I could stare at runaway show at TV and wondering if someday I can walk on that majestic walk. Wednesday, 19 August 2015, Hian Tjen, one of the most respected fashion designer in Indonesia, held a solo runaway for his Haute 2016 collection called Chateu Fleurs.

REVIEW: Anna Sui BB Cream + Gathering


Hello Gorgeous! Another BB Cream review! I bet you will like this one! Shout to Anna Sui BB Cream wooo hoooo! I always LOVE Anna Sui for everything they made, don't you?

A Black Young Lady


Hello! Do you remember my friend's dress Moon Muse that I wore for Fading Away self portrait? I bring you more picture with different dress! Shout out to Ms Marcia Mulijadi for this (another) awesome dress!

Kreatifitas Tanpa Batas


Keep Connect with ASUS Powerbank - Powerbank 101


Yay! Another 101 post, I miss doing this post! 101 post is talking about something deeply with all needed information I wanna share. Be a smart buyer and user of course.

Yay! Postingan 101, aku kangen membuatnya. Postingan 101 adalah postingan yang membicarakan sesuatu hal secara mendalam dengan semua informasi yang akan aku bagikan. Jadilah pembeli dan pemakai yang pintar.

I always prioritize my phone first than my wallet, quite weird huh? Lol. I can't go out without my phone, but sometimes I forget to bring my wallet - though wallet is far more important than phone?

Aku selalu mementingkan hp ku daripada dompet, aneh ya? Lol. Aku gak bisa keluar rumah tanpa hp, tapi kadang lupa bawa dompet - padahal dompet jauh lebih penting ya dari hp?

REVIEW: Atomy BB Cream


Haiiii~ Lovely Ladies how are you? Another review about cool makeup product, Atomy BB Cream from Miss Lie Collection, thankyou! Let's review this :D

MAKEUP PLAY + REVIEW: Smokey Nude with Bobbi Brown Mini Palette


Hei Ladies! How was your day? Who loves NUDE look? *raising hand* I super loveeeee natural and nude look. I also love smokey eyes, but not really good at it lol.


Eyelash Extension at Blink Beauty


Hai! Apa kabar? Maaf lama tidak update post karena sedang sibuk pindahan rumah. Nanti aku akan posting ya rumah baruku beserta mini workshop yang akan kugunakan untuk foto dan blogging! :D

Belitung Trip


Hai semua! Senangnya aku kemarin pergi ke Belitung bersama teman-teman gereja. Belitung sendiri disebutnya "BELITONG" oleh orang intinya. Letaknya ada di dekat pulau Sumatera dan kalau kesana harus menggunakan pesawat, bisa sih mau naik mobil tapi harus ribet karena naik kapal pesiar lagi.


Moon Muse

FADING AWAY - Fine art self portrait by Gita Lesmana - Absconding Reality


Hi! Anyone here loves to wear dress? I am quite proud to say that myself is a DRESS FREAK! Lol~
Honestly, I was very boyish in my teenager times, but since high school I started to wear dresses, till now I am so addicted to them :)

Sunscreen 101 dengan Dewi Sri Spa Sunscreen Series


Matahari itu adalah ciptaan Tuhan paling perkasa, dia besar dan bersahaja. Tanpa matahari kita tidak bisa hidup. Tapi sinar matahari itu sebenarnya bahaya bagi kita. Semakin maju perkembangan zaman, lapisan pelindung bumi semakin menipis akibat radiasi, efek rumah kaca, pemanasan global, dan lainnya, sehingga ozon sudah semakin terkikis. Lapisan ozon tidak lagi bisa menyaring panjang gelombang yang sangat kuat dialirkan oleh matahari. Oleh sebab itu, kita butuh perlindungan dari bahaya radiasi gelombang matahari.

LUX White Impress Mencerahkan dengan Instan


Haiii! Siapa yang suka sama kulit cerah dan harum angkat tangan! Aku bisa lihat ribuan tangan terangkat, hihihi. Semua orang suka jika kulitnya cerah dan harum pastinya, apalagi kalau cerahnya itu sehat dan terawat :D

SAN MAKEUP GIVEAWAY + CATALOG



Haiii ada lagi giveaway di blog ini! *tepuk tangan* Kali ini diadakan oleh SAN MAKEUP. Caranya gampang bangettttttttttt yaitu:

REVIEW: Klenspop Bunny Color Brown


Hi Ladies, back with lens review. I am now currently in love with Bunny Color Brown from Klenspop. 



Stress Escape at Beauty Couture


Halo! Siapa disini yang kulitnya suka stress? Ternyata bukan cuma pikiran loh yang bisa stress, tetapi kulit juga.

Dare to Bare with Doctorcos Amino Acid Sheet Free Mask


Hai! Anyone here ever heard about Doctorcos? Me never heard about it till Beauty Korea offered me to try one. I am soooo curious since this product has a really high selling in Korea itself.

TUTORIAL: Sexy and Bold Ulzzang Look


WARNING: This post contains so much selfie spam, so if you don't like me, you better close the window. Seeing too much can caused lovestruck for me. Just kidding lol~

Hello! Maybe some of you already know about ulzzang, it's really popular in Indonesia. For anyone who doesn't know, please kindly check my previous simple Korean ulzzang makeup tutorial for explanation :)

Healthy Skincare Talkshow with Skin Aqua


Haiyaaa~ Senangnya kemarin Skin Aqua dari Rohto telah mengadakan event talkshow kecantikan bersama para bloggers! ^^

REVIEW: Beyond Save Us Lipstick - Orange


Haiii, I wanna share about the most cute lipstick in the world *claps* lol~

So..? Fragrance Indonesia and Parfums Love Blogger Event


Hai! Kemarin tanggal 18 April 2015, aku pergi ke acara blogger gathering bersama So..? Fragrance Indonesia dan Parfums Love Indonesia yang diadakan di The Playroom PIK.

REVIEW: Monomola Lip Tattoo + How to Tell Original and FAKE!


Hai Ladies. Am sorry for long update, I got thypoid and had to be fully bedrest at home, only eating porridge and doing nothing - seriously the most wasting-time-desease ever! And now I am quite recover, but still need some rest. 

ANYWAY, it's not the main point here, lol. I got MONOMOLA LIP TATTOO in Lovely Peach color. We all know this Monomola Lip Tattoo is new and only can purchased by online here.



Halo cantik. Maaf lama tidak update blog karena kemarin aku sakit tipes dan harus bedrest dirumah, makan bubur doang, dan gak ngapa-ngapain - beneran sakit yang buang waktu banget! Dan sekarang udah lumayan sembuh sih tapi butuh banyak istirahat.


ANYWAY, bukan itu sih inti dari post hari ini, lol. Aku dapat MONOMOLA LIP TATTOO warna Lovely Peach. Kita semua tahu Monomola Lip Tattoo ini masih gres baru dan hanya bisa beli di online shop.



FASHION: Sachi Clothing


Hey Pretty Ladies! Let me introduce you to the most hits new clothing line from Jakarta: SACHI CLOTHING - www.sachi-clothing.com

A Letter to My-Future-Self


This is a letter that I wrote for my future self.

Profile Photo

Bonjour!

Hello!

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us.
Ephesians 3:20

Instagram