social icons

search

more from the blog

My Blogging Story [IND]


Haiii~ Lagi dapat inspirasi dan mood untuk menulis tentang blog nih, hehehe.. Mungkin bagi kalian yang ingin tahu perjalanan blog-ku, boleh dibaca sampai abis yah, bagi yang nggak mau tahu yauda gampang close aja window nya lol. Mari kita mulaiii.........

My Face & Style Evolution [IND]


Halo semua, apa kabar? Di post ini aku pengen cerita ke kalian semua gimana sih perubahan wajah dan gaya penampilanku dari waktu ke waktu sampai sekarang ketika aku menulis post yang sedang kalian baca ini.

Audrey Hepburn Makeup Tutorial


Hai Ladies~ Finally another makeup play post! Yay! Now I will always make a video tutorial for you to try, since I am now building my own youtube channel, so please kindly subscribe me if you like :)

REVIEW: LA Girl Matte Pigment Gloss in Bazaar and Fantasy


Hai Ladies! I am so excited whenever I post about lipstick and today's lipsticks are: LA Girl Matte Pigment Gloss in shade Bazaar and Fantasy.

Makeup for Attending A Wedding Party

Profile Photo

Bonjour!

Hello!

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us.
Ephesians 3:20

Instagram